Magusad sügisvärvid

2 comments:

Rasmus said...

Jaa - sügis. Ilus

TREMOLO said...

Mina, kes ma viimasel ajal jõle "valesti" nägema olen hakanud, arvan, et pildile on talletatud sügisromanss. Võiks isegi öelda, et armukolmnurga-laadne asi.

And so the story goes...

Leht üks on ilmselgelt sellise näoga, et nõgus seeneneid on maailma kõige kauneim olvus üldse. Aga täpselt samal ajal, ootab leht kaks, et leht üks end ometigi kiiremini tema juurde alla libistaks.

Leht kahel on nimelt unistus: ta tahaks koos leht ühega võõrsile lennelda. Tegelikult on leht kaks lihtsalt hirmul, sest ta ei tahaks mingilgi juhul üksipäini kõdunemispõlve veeta.

Kallimata laguneda on tema meelest hirmutav ja ka koleigav. Aga, näed, seeneplika on samuti visa ja ta tahab, et tema Orkuti profiilis oleks kirjas: commited.

Seenetüdruk pole vist veel taibanud, et tegelikult ei kuulu nad puulehega samasse liiki ja teatud mõttes on see suureks probleemiks.

Lugu on äärmiselt põnev ja kohutavalt intrigeeriv. Lahtiseid otsi on äärmiselt palju. Suisa miljoneid ja neid võiks hakata omavahel ühendama.

Ent ikkagi on seenepiigast kahju. Tahaks talle öelda: Jou-jou, seenenässu, vaata üles... küll kukub uus leht, kui sa just ilmtingimata puusse kiindunud pead olema.

Aga kuulab siis loodus inimhäält (või inimhääl loodust)?!?

----------------------------------------------------------------------------

-Niisugune lugu siis seen-naisest, kes võib-olla iialgi ei taipa, et tema pea kohal ripuv maailm on puulehti pilgeni täis. Ja varem või hiljem kukuvad nad kõik sealt alla...

-Hih, see nüüd tuli vääääääää-ääga pikk kommentaar. Vabandust.